|
YNET, אדר שלו : 21.12.08 - איך מעלימים את התוצאות המביכות בגוגל?
75 אחוז מהגולשים בישראל ערכו חיפוש של שמם בגוגל, כך עולה מסקר של TBWA Digital. בקרב צעירים בגילאים 18-24 המספרים גבוהים יותר: 90 אחוזים 'גיגלו' את עצמם.
מאור קפלנסקי: "היה לי לקוח, מנכ"ל של חברה גדולה שעזב את התפקיד. היה לו איזכור שלילי בגוגל בתוצאה השנייה, על אירוע פלילי מינורי שנגמר בעבודות שירות. זה גרם לו דילמה של ממש בראיונות עבודה - לנדב מידע על האירוע או לשתוק?... קידמנו את השם שלו לפי התחום שבו הוא עוסק, והתוצאה ההיא עברה לדף השני של התוצאות. מבחינתנו ממשיכים עד שהתוצאה הבעייתית עוברת לדף השלישי". קרא עוד
|
 |
|
גלובס, אוריאן כהן: 1.9.2008 - דופקים נוכחות עם מיתוג אישי
מתי בפעם האחרונה כתבתם את השם שלכם בגוגל, ובתמורה קיבלתם דף תוצאות עם אזכורים שפוגעים בכם - לא מחמיאים, לא מדויקים או סתם ישנים?
המציאות הזו אינה הכרחית, מסביר מאור קפלנסקי, 33, המתמחה במיתוג אישי באינטרנט. "כל אחד מאיתנו הוא מותג בפני עצמו, כי כולנו משדרים משהו החוצה, בין אם נרצה או לא", הוא מסביר. "כך אנחנו יוצרים תפיסות וערכים אצל אלו שבוחנים ושופטים אותנו".
קרא עוד
|
 |
|
"הארץ", עודד ירון, 26.2.2008 - גוגל לא שוכח
לא רק חברות שואפות לשנות את התוצאות של מנוע החיפוש כדי שאינפורמציה שלילית תידחק אל העמודים האחוריים. גם אנשים פרטיים כבר מבינים שלמוניטין שלהם נשקפת סכנה, כשכולם מחפשים את כולם ברשת
אין מקום שבו הקלישאה הישנה נכונה יותר: "אם אתה לא שם, אתה לא קיים". לדברי מאור קפלנסקי, העוסק בקידום אתרים ובמה שמכונה "מיתוג אישי באינטרנט", שיעור הגולשים העוברים לדף התוצאות השני בגוגל עומד על כ-20% בלבד, לדף השלישי מגיעים אולי 10%, ומשם השיעור בדרך כלל זניח.
קרא עוד
|
 |
|
"מעריב NRG", הראל שטנשטיין, 25.5.2008 - מסדר זהות בגוגל
אף אחד לא יודע בדיוק כיצד נקבע סדר הופעת התוצאות בחיפוש בגוגל. פעמים רבות קורה שחיפוש שם של מישהו מעלה תוצאות לא רלוונטיות במקרה הטוב, או כאלה שמציגות את אותו אדם באור שלילי במקרה הרע. כיצד נתגונן מחבלה ב"מוניטין האינטרנטי" שלנו
"כאן התחום עדיין לא מפותח", מספר מאור קפלנסקי, מחלוצי התחום בישראל. "בארה"ב לאנשים יש מודעות גדולה לגבי האופן שבו השם שלהם נראה בגוגל. חיפוש בגוגל הפך לפעולה כמעט מיידית, ואנחנו מחפשים מידע על אנשים, בדיוק כמו שאנחנו מחפשים מידע על כל דבר אחר",
קרא עוד
|
 |
|
"MAKO קשת", אברי רוזן צבי וזיו קיטרו, 15.3.2009 - איך תשפרו את השם בגוגל
בוסים פוטנציאלים, חברים, אמא והדייט שלכם להערב כולם מחפשים את השם שלכם בגוגל. האם מה שהם ימצאו יגרום להם להעריך אתכם – או להתרחק ממכם בגועל?
זה בדיוק מה שעבר בראש למאור קפלנסקי, עיתונאי לשעבר, כשהקים את העסק שלו. בעקבות בלוג שהקים סביב נושא חיפוש בגוגל, גילה קפלנסקי את הפוטנציאל המסחרי של ניהול דמותם של אנשים ברשת - מיתוג אישי - והקים את eBrand
|
 |
|
חדשות ערוץ 1, 27.11.2008 - ניהול תדמית ברשת: גם לפוליטיקאים
לא רק אובמה, גם ניר ברקת וציפי לבני עושים מיתוג אישי באינטרנט משולב עם קמפיין בחירות
לחצו לסרטון: ניהול תדמית ברשת
חדשות ערוץ 1, 21.1.2009 - ציפי לבני ברחבי הרשת: סקירה של קמפיין האינטרנט
לקמפיין בחירות באינטרנט צריך הרבה יותר מאתר. אנשי האינטרנט של ציפי לבני בנו עבורה בלוג ומיתוג אותה ברשתות חברתיות ואתרי שיתוף
לחצו לסרטון: מיתוג אישי לפוליטיקאים/קמפיין בחירות אינטרנט
|
 |
|
"טיים-אאוט ת"א", 15.5.2008 - טרנד המיתוג האישי
טרנד המיתוג האישי צובר תאוצה - ועכשיו בישראל. איך ולמה נהפך המיתוג האישי למאפיין הבולט (והמעצבן) של העידן הנוכחי
"חיפשתי נישה שבה אני יכול לבלוט", אומר מאור קפלנסקי. "אין ספק שהרשת נותנת שהרשת נותנת את הכלים הכי נוחים והכי מהירים לייצר נישה כזו. אז פשוט התחלתי למתג את עצמי ברשת כמומחה למיתוג אישי באינטרנט.תוך זמן קצר המאמצים נשאו פרי. היום יש לי קריירה חדשה"
קרא עוד
|
 |
|
"ביזפורטל", 3.11.2008 - גם אובמה עושה מיתוג אישי באינטרנט
יותר מהכל תזכר מערכת הבחירות בארה"ב 2008 כעידן בו הפך האינטרנט לאחד מהכלים היותר משפיעים ומכריעים את תוצאות הבחירות.
מאור קפלנסקי מחברת eBrand המייעצת במיתוג באינטרנט אומר: "המיתוג האישי הפך להיות גורם מכריע בשנים האחרונות וכל מועמד מדע לעובדה שהוא חייב לבנות עצמו כמו שבונים כל מותג שעתיד להיות משווק לצרכנים".
קפלנסקי מוסיף, "אנשי אובמה הבינו טוב מאוד שהם חייבים להתקיים במרחב האינטרנטי במובן המלא של המלה, למרות ההיכרות שלהם בציבור. הם פתחו ערוץ מיוחד ביו-טיוב וידאו ומיתגו אותו עם סרטונים אישיים המקדמים את אובמה".
קרא עוד
|
 |
|
"רדיו 99", גל זכאי - ראיון על מיתוג אישי באינטרנט
מאור קפלנסקי ופרופסור עזי ברק התארחו בתוכניתה של גל זכאי בדריו 99FM
לשמיעת הקטע, לחצו כאן:
מיתוג אישי ברדיו 99
|
 |
|
Success Story: Personal Branding Instills Both Passion and Happiness in Our World - Personal Branding Blog
Maor Kaplanski is the top personal branding evangelist in Israel and is finally ready to tell his successMaor Kaplanski story. He positions himself as a Personal eBrand and Online Reputation Management Expert. He is the first to establish the term personal eBrand in Israel through his Blog INTERNETISHI. Over just a few months, the blog attracted many readers and many people in Israel today know what “Personal Branding” is.
קרא עוד
|
 |
|